Patricie sexem znavená

13. 06. 2017 10:11:12
Pozdrav slunci je styl jógy, kterou po ránu Patricie provozuje na terase. Soused ji vzrušeně šmíruje z úkrytu za záclonou. Líbí se mu pozice „píďalky“ a „hory“, kdy Patricie ukazuje v předklonu sexy zadeček.

Patricie je profesionální sex koučka. Zákaznice se jí jen hrnou. Kurzy líbání, Jak vzrušit ženu, Umění masturbace, G-bod, Orgasmická žena. Jakoby čím dál víc platila dávná slova Ludvíka Vaculíka, že „není chlapů“. Večer se už ale unavené sex koučce klíží smyslné, v koutcích mazané, oči královny Nefertiti. Nemá náladu ani na manžela, ani na milence - s oběma jinak žije ve vzájemně tolerovaném vztahu.

Dnes má Patricie před sebou obzvlášť navštěvovaný kurz - Jak vzrušit muže. Počet lidských samců, kteří ztrácejí zájem o sex, se totiž v poslední době podle celosvětových průzkumů zvýšil o 40 %.

Patricie, s certifikátem ze sexuální akademie v USA, má ve své instituci nafukovací figurínu nahého muže, zvaného Oscar, na němž chtivým dámám s vědeckou erudicí demonstruje celou škálu doteků a stimulačních praktik, které by probudily i mrtvolu. Dokonce i vyhořelého manžela manažera v posteli.

Figurína už je staršího data, ohmataná a na pár místech zalepená jako duše v pneumatice. Na cestě je objednaná nová, japonská, která se dokáže vzrušit erekčně i audiálně. Japonsky.

Ale co čert nechtěl, zrovna dnes se figuríně odchlípla na zadnici stará náplast

a Oscar s naříkavým sykotem doslova vypustí duši.

Patricie, sexological bodyworker CSB., si ví rady. Zavolá na recepci, kde je nový brigádník a nařídí tomuto přinést patřičné nářadí. Přikluše hezký, kudrnatý mladíček.

Přítomné eroticky naladěné klientky zbystří.

Ale náplast na zpuchřelé gumě ne a nedrží. Průběh drahého kurzu narušen. Patricie volá manželovi, který občas, nemá-li v reklamce poradu, bez protestů, dokonce rád, se propůjčuje coby nahý figurant. Teď právě ale vykomunikoval brainstorming a milenec je na naturálním kulturistickém soustředění.

Patricie nadějně pohlédne na mladíčka, poprosí ho, aby zaskočil, nic na tom přece nic není, vždyť on sám je student výtvarník, a ve škole snad nepracují s nahými modely? Chlapec po jistém váhání poslechne. Patricie ho našteluje do postoje řecké sochy. Pod zkušenými prsty ucítí jeho jinošsky hladkou pleť. Vypadá půvabně, jako Michelangelův David.

Dámy vzrušeně přihlížejí.

Patricie s edukativním výkladem jemně stimuluje mužovy erotogenní zóny, přesto u Davida nedochází ke vzrušení, což je zřejmě způsobené blokem ze studu před tak četným ženským publikem, jak by nám jistě zasvěceně vysvětlil MUDr. Uzel.

Později v kavárně to ten Michelangelův božský výtvor Patricii s omluvou vysvětluje, ne, opravdu jí nechtěl zkazit kurz. Sex koučka nad tím ale jen mávne rukou. Mladíček se jí totiž líbí, ale není v tom eros, toho má už koneckonců plné kecky. David jí připomíná její první, platonickou lásku. Bože, jak to tenkrát s tím klukem ze školy bylo čisté, nevinné, něžné... A když jí David navíc ukáže svoje poeticky laděné kresby, plné fantazie, symbolů, jemných a přitom originálních pohledů na svět, ovšem především dostihový, protože estetikou koňských dostihů je v současnosti doslova posedlý. Patricie je víc než okouzlená.

Začnou spolu chodit na výstavy, na procházky, do kina, kde se drží za ruce jako mladičcí milenci. Zajdou se podívat i na Davidovy oblíbené dostihy v Chuchli, kde jí představí svoje kamarády žokeje. Vytáhlá Patricie si mezi nimi připadá tak trochu jako Sněhurka mezi trpaslíky.

Jinak dál vykonává svoji profesi sex koučky, ale teď poněkud mechanicky, bez někdejšího zanícení, už aby to měla za sebou a večer se mohla scházet se svým Davidem. Nic nedbá na posměchy ze strany hrubců a kanců, tj. manžela a milence. Patricie, CSB. se prostě zamilovala jak puberťačka. Nedá se svítit...

Nespěchá, naopak si užívá dlouhou předehru k budoucí velké vášni. Objímají se na lavičce v parku, líbají se něžně, nic společného to nemá se sofistikovanou technologií dovezenou z USA a potvrzenou certifikátem „first grade“.

S příchodem podzimu ovšem začíná Davidovi vysokoškolský semestr, brigáda v akademii sexu končí. Patricii se stýská po chvílích, kdy si za ním přes den mohla odskočit na kafíčko do recepce, je roztržitá, stimulace japonského modelu ji začíná otravovat, stejně jako vlastní plky o G-bodu u nějakých zlatokopek, chladných jak kuře v ledničce.

Ale co je nejhorší, David se přestane ozývat. Ani mobil jí nebere. A tak se Patricie dá na usilovné pátrání po svém miláčkovi, což nakonec přinese ovoce. Zjistí, že David má na Starém Městě utajený ateliérek.

Jednou odpoledne se naše sex koučka vykašle na kurz orgasmické ženy a jak lvice v říji se tam řítí.

Michelangelovo dílo za sebou bohužel zapomnělo zamknout, a tak Patricie ke svému úděsu Davida přistihne, jak vzadu v pelíšku leží v objetí s jedním z těch vzrůstem malých, ale jinak skvěle vybavených žokejů, s kterými ji seznámil v Chuchli.

A ještě ke všemu, jako krutý výsměch nevinnosti, na zemi vedle postele leží kožený jezdecký bičík...

Autor: Vít Olmer | úterý 13.6.2017 10:11 | karma článku: 29.96 | přečteno: 1584x

Další články blogera

Vít Olmer

Bitva o důchod (humoreska)

Nedávno jsem se dočetl, že nějaká paní měla z vyřizování svého důchodu hlavu jak pátrací balon. Chtěl bych ji utěšit...

8.3.2024 v 19:08 | Karma článku: 44.00 | Přečteno: 8062 | Diskuse

Vít Olmer

Europoslanec v řece /humoreska/

Seděl jsem v čekárně u dentisty, s hubou tuhnoucí po injekci. Navzájem se neznající pacienti si vstřícně povídali, což se dnes děje snad akorát v čekárnách. U doktora.

31.7.2023 v 11:26 | Karma článku: 27.55 | Přečteno: 904 | Diskuse

Vít Olmer

Pozdní odpoledne u Pytlounových /humoreska/

V ulici Čs. armády č. 32 bydlí manželé Pytlounovi. Ona teď žehlí zelené košile, on, plukovník v genštábu, si v křesle čte o pušce Z-35/Q ráže 56x45. Pohodu naruší zvonek u dveří.

17.1.2023 v 11:42 | Karma článku: 23.12 | Přečteno: 797 | Diskuse

Vít Olmer

Pozdní sexstory /povídka/

Jednoho dne v koupelně na sobě nahý důchodce pan Samec zaregistroval jistý mužný úkaz, který ho samotného překvapil. Rychle se osušil, trochu navoněl, a jak ho pánbůh stvořil, tak vkročil hrdě do pokoje.

15.8.2021 v 9:32 | Karma článku: 29.68 | Přečteno: 1137 | Diskuse

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 12.36 | Přečteno: 208 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.07 | Přečteno: 1344 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.33 | Přečteno: 465 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |

Jiří Kačír

Recenze hry Baldur's Gate 3 a nových pravidel D&D 5E

Baldurs Gate 3 je RPG hra postavená na pravidlech Dungeons & Dragons, konkrétně na jejich nejnovější verzi 5E. Oproti verzím 3.5 a 4.0, které se používaly někdy od roku 2000 až do teď, se ve verzi 5E provedla spousta změn.

17.3.2024 v 13:41 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 68 | Diskuse
Počet článků 85 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3791

Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...