Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
8

837

20. 10. 2012 16:04
Souhlas

to je naprosto otřesné. On to svého času říkal poradce presidenta Jakl, že 90% zákonů co se valí k presidentovi jsou jen další a další nesmyslné buzerace.

Dceři přišel dopis z úřadu práce, že prý si má jít osobně v pokročilém stavu těhotenství  vyzvednout Drábkovu sKartu aby dostávala přes ni rodičovský příspěvek. 

Akorát je tady problém ten že rodičovský příspěvek  ji doposud posílali na bankovní účet, takže tohle bude naprosto úúúúúžasné "zjednodušení". 

No a jak píšou v MF Dnes tak tohle úúúžasné "zjednodušení" čeká zřejmě i důchodce co si nechávají posílat důchod na bankovní účet.  

Nevím proč se panicky bát bolševiků, bolševici tady vládnou dneska a budou nás strašit nějakými bolševiky jinými. ;-€

1 0
možnosti
HK

Huckleberry

8. 10. 2012 21:08
Kde je hranice obchodu s dětmi?

Aneb zákon jako odpověď na otázku položenou z jiného úhlu pohledu.

1 0
možnosti
8

837

20. 10. 2012 16:05
Re: Kde je hranice obchodu s dětmi?

No a co má nějaký obchod s dětmi společného s těmito otřesnými buzeracemi. ?8-o

0 0
možnosti
HK

Huckleberry

8. 10. 2012 21:03
Olmer nám zkazil Suchánka

a sám se k tomu článkem doznává. Protože řekněme si na rovinu - Suchánka bych ze svého dítěte tedy mít nechtěl.

Nebo je tady někdo, kdy by si někoho jako Suchánka rád adoptoval nebo ze svého děcka vychoval?

Řekněme, že nějaký filmař chce natočit nejen sígra, ale i nějaké "hodné" dítě. Něco jako Hermiona v Harry Potterovi. Tak zákon zde máme na to, aby nám ho nezkazil! Aby chodilo spát před 22:00 hodinou. Atd. Na celebrity nám produkcí stačí missky a pornostars.

1 0
možnosti
BG

lesobaron_1

10. 10. 2012 23:35
Re: Olmer nám zkazil Suchánka

no tady v disluzích to po 31.10. bude vypadat ... vzdělaní, chytří a tzv. nadvěcí odejdou a zůstanou tady tihle huckleberryové s jejich chudejma, ale řádně vyspinkanejma (mezi 22:00-06:00) dětma ... pane Olmere, tady si užijete géniů ... zlatý prciny ...

6 0
možnosti
ML

marlow

8. 10. 2012 19:51
Je to des

Byrokracie na kazdem rohu. Desim se kdy umru hlady protoze nesezenu vcas vsechna razitka a kopie smluv a podminek abych si mohl koupit rohlik. Protoze na nic jineho mi brzy nezbude kdyz me ocesou vsichni ti vylepsovaci a zakonodarci...

4 0
možnosti
ML

marlow

8. 10. 2012 20:00
Re: Je to des

Nenito davno co jsem 3 dny podaval danove priznani k nulove dani. 2 osobni navstevy (aby byl formular spravne vyplneny, zkontrolovany pracovnikem FU a odevzdany na spravne pobocce) a pote dva telefonaty ze to neni spravne podane... Nebyl jsem sprosty, ale naucil jsem jednoho urednika FU pouzivat email.

3 0
možnosti
KB

Patcha1

8. 10. 2012 14:59
Ono to nebude tak horké

Před deseti lety byl humbuk se zákonem o ochraně veřejného zdraví, jímž se musí řídit dětské tábory. Vzhledem k tomu, že zákon není možné v praxi dodržet, byl prorokován černý konec těchto akcí. K ničemu takovému nedošlo. Noční hry i přes zákaz nadále hrajeme s dětmi v noci a s benevolencí hygienických kontrol porušujeme řadu dalších nesmyslů toho zákona. I kontroloři mají děti a vědí, že zákon se dá pouze obcházet a ne dodržet. Podobné to bylo i se souhlasem obou rodičů s ošetřením dítěte - žádný jsme neměli a stejně nebyl žádný problém.

0 0
možnosti
JH

jahl

8. 10. 2012 16:07
Re: Ono to nebude tak horké

Dobře, k čemu potom jsou takové zákony, které musí člověk se zdravým rozumem ignorovat, přičemž se, zvlášť při práci s dětmi, vystavuje neuvěřitelné státní buzeraci. Zasahování do životů běžných lidí dosáhlo takových rozměrů, že již nestačí obyčejná ignorance, ale je nutná zásadní akce. Poslanci nejsou nikomu odpovědní, montují se do věcí, po kterých jim nic není a kdyby za čtyři roky mandátu ani jednou nepřišli do sněmovny udělali by pro občany to nejlepší.

4 0
možnosti
BM

sallyna

8. 10. 2012 14:27
To se opět předvedli

Naši páni zákonodárci jsou již naprosto mimo realitu. To je skutečně soumrak naší kinematografie... Vždyť z kolika dětských herců vyrostlo hereckých osobností. Vždyť i paní Bohdalová hrála již jako malá holčička, a co "Váleček" Marek Eben. A to nemluvím o našich hereckých velikánech, kteří od malička hráli u divadelních společností svých rodičů či prarodičů - Hrušínský, Pešek a mnozí další.....

Zkrátka a dobře lidská blbost nezná mezí......

1 0
možnosti
JM

jmx

8. 10. 2012 14:08
Špatný zákon vede k ještě horším zákonům.

Zákony tvoří bohužel ne elita národa (tu asi Brusel jednou zakáže), ale ti kdo dokáží voliče ukecat o své potřebnosti, asi jako obchoďák prodávající pánvičky v hypermarketu. Bohužel podklady pro tyto zákony obvykle přicházejí z Bruselu. Proto jakkoli je tento zákon stupidní a postihuje konkrétní obor nelze nad tím jen mávnout rukou. Kvalitní dětské filmy totiž poznáme podle toho, že v nich znovu prožíváme své dětství -skutečnou realitu. Je zajímavé, že se mimo jiné omezuje počet hodin na "place" včetně přípravy, ale to že to díte místo před kamerou sedí třeba 6-8 hodin u PC je v pořádku. Kontrolu nad rozhodnutím rodičů zda dítě může zvládnout natáčení by rozhodně nemělo být v rukou byrokratů. Já jako rodič pečlivě uchovávám staré české (slovenské) filmy a pohádky, protože mám obavu, že jednou vznikne zákon zakazující vysílat klenoty typu "Páni kluci" protože obsahují například nepřípustné násilí na Tomášovi nebo krádež kýty (zjevně totiž nemá předepsané hygienické balení).

0 0
možnosti
VC

veverka Chip

8. 10. 2012 14:04
takže žádná Cesta do pravěku

žádní Páni kluci, Ať žijí duchové.

0 0
možnosti
PS

Petr-007

8. 10. 2012 12:53
Tyhle starosti bych chtel mit.

Ano ten zakon je hloupy. Jenze existuje mnoho, mnoho, mnoho horsich zakonu, ktere by se mely resit prednostneji.

0 0
možnosti
MP

Vrah

8. 10. 2012 13:21
Re: Tyhle starosti bych chtel mit.

Jste-li zedník, lékař, učitel, taxikář nebo zootechnik, jistě „tyhle starosti“ nemáte; jestli jste si nevšiml, autor je mj. režisér, takže jeho se zmíněný zákon úzce dotýká. A protože košile je bližší kabátu, není nic špatného na tom, že ohledně tohoto nesmyslného zákona přinejmenším napsal článek. Když se vy budete rozčilovat nad něčím, co se týká vaší profese, taky mohou jiní zavrtět nechápavě rameny, že by vaše starosti chtěli mít. Tož tak.

3 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

8. 10. 2012 4:35
ježkovy voči co je do toho URADU PRACE ???

a mezináma jako malej kluk, bych byl VCDECNY, kdybych si třeba roznosem letáků atd mohl ke kapesnému nějakou kačku přivydělat . Za komančů to moc nešlo... že to nejde teďka to je snad zlej sen. Už sice nejsem kluk a tak mě to nepálí ale přesto :-/)

2 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik