Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dala bych přednost tomu, kdyby pan režisér aspoň na některé komentáře odpověděl.

Když už totiž zabloudím do kultury, tak bych ráda i odpověď. Neboť já mám i jiné starosti...

http://alka-fejetony.blog.cz/1602/dva-roky-zaruky-a-finyto

0 0
možnosti

dodnes jsem o nějakém zdeňkovi kubíkovi vůbec nevěděl...ale díky za článek, je potřeba kultivovat

0 0
možnosti

Muzu se zeptat, proc s takovym clovekem spolupracujete (mam na mysli Zdenka Kubika)? A proc s nim vubec nekdo z filmove branze spolupracuje?

Diky za info panu Brozovi, nikdo me nedostane na film, ve kterem by mel ty svoje spinavy pracky tenhle "producent".

1 0
možnosti

Playgirls (dvakrát), Waterloo po česku, Bony a klid (dvakrát), Ještě větší blbec než jsme doufali....

Co chce tenhle tragéd vykládat o filmu? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti

To je v pohodě pane Olmere, my už stejně na ty filmy nekoukáme. To co se točí nyní je sračka nebo propaganda, která nám má nalhat jak to bylo. My už víme jak to bylo.

1 0
možnosti

P64e40t39r 79B12r77o68ž

30. 1. 2016 19:09

Tak jsem si to vygúglil... A pokud je to stejný pan producent, co produkoval Babovřesky a oficiální fejs spravoval takto: http://www.tyinternety.cz/socialni-site/fenomen-fekal-marketingu-zdenek-kubik/ , tak mám velké pochyby o duševním zdraví každého, kdo s tímto pánem spolupracuje.

Aby tedy bylo jasné, co tím chci říci: Pane Olmere, pokud jdete s někým do projektu a neumíte si sehnat informace, kdo to je, pak jste k pláči spíš Vy a ne úroveň naší kinematografie!

0 0
možnosti

P77e58t95r 70B93r13o40ž

30. 1. 2016 16:33

Při vší úctě, režisér je opravdu jen námezdní síla, tak, jako všichni ostatní, kdo za práci na filmu berou plat. A buď spolupracuje s producentem, se kterým je řeč, nebo má tolik hrdosti, že s hulvátem dělat nebude i za cenu, že film neudělá. A nebo si půjčí / sežene peníze sám. A nese riziko případného velkého prodělku, osobního bankrotu...

3 0
možnosti
Foto

Když vidíte jak většina herců do této profese prosadila své děti, vnoučata a další členy rodiny, nezávisle na talentu, nemůže Vám vadit protekce pro milenku producenta, který do filmu investuje své peníze. Stane-li se film díky tomu propadákem, prodělá na tom on sám.

Když jsou však rodinní příslušníci mizerní herci, je to divák, který tímto trpí, tedy do té doby, než vypne televizor.

Přepínat se nedoporučuje, programy jsou zahlceny českými mizernými seriály, tedy je lépe ulehnout s příjemným protějškem nebo knihou. To je již na uvážení každého z nás, co upřednostní.;-)

2 0
možnosti

Hnůj je i ve filmech. To když obsah filmů s historickými tématy fabuluje diváky. Teď bude v tv film o Hilsnerovi, kde bude divákovi vnucováno, že byl nevinen, ačkoliv byl usvědčen pomocí přímých důkazů, že Hrůzovou na místo vylákal a na vraždě se podílel. Pokřivování historie je asi naše specialita a bohužel je ve větší míře, než za socialismu. Tehdy se alespoň taktně zamlčovalo.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS