Diskuse

Jak mě Česká televize zařízla s filmem o blogerech

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Váš poslední film byl totální odpad...nebude o tom?Hlavně ze sebe nedělejte hrdinu a disidenta kterému "zakázali natáčet";-)

12 3
možnosti
Foto

Něco k věci? Nic? No tak jako vždycky....

2 1
možnosti
LH

Není to jen v televizi, je to ve všech oborech nejen umění, u nás se prosadí jen kamarádi, jinak musíte do ciziny, proto máme takovou úroveň jaká je.

1 0
možnosti
JS

Nic si z toho neděljte tady zase řádí admini kteří se povyšují nad Boha a podle svého uvážení cenzurují diskuzi a mažou příspěvky a jsou na takové intelektuální úrovni že obecná čeština hojně používaná ve sdělovacích prostředcích jim dělá pupínky na čele a vždycky se osypou po celém těle když narazí na trochu ostřejší výraz

1 1
možnosti

Asi tak: nabídnul jste mimo jiné i pořádnou porci porna, politiky, bídného" humoru", jaký je na TV obrazovkách předváděn , např. v podobě Partičky, nabídnul jste reality show, např., že vlezete blogerům do skříně, do postele, do lednice, ukážete jejich špinavou koupelnu? Budou v dokumentu blogeři vařit? Bude dokumentem provádět zmalovaná, zlakovaná, vyprsená pipka s vybělenýma zubama a štíhlým pasem jako např. slečna Perkausová?? NE?!?!8-o

....tak to se ČT nedivím, i já bych to v tomto případě viděla málo "nosné"...asi byste se měl nad sebou víc zamyslet a dokument přeci jen trochu víc okořenit, viz. ingredience výše uvedené...;-)

Je to smutné...

8 0
možnosti
VK

Hmmm, dobrý, ale trefujete se do pořadů našich komerčních televizí, nikoliv ČT. Ale kdo si kopnout chce, kopne si že?;-)

1 1
možnosti
MS

Nejste nejspíš ani první ani poslední, komu Česká televize nevzala námět. Proč kvůli tomu hned skuhrat na blogu ? :-)

7 1
možnosti

J77a31n 60Š27e67s79t59á20k

26. 11. 2016 12:36

Tak to je fakt hrůza tak znevažovat blog skuhráním, jakoby nevěděl, že tady se můžou řešit opravdu jen ty nejvážnější věci;-D

3 0
možnosti

J81a81n 81Š53e27s94t73á49k

26. 11. 2016 12:19

a co komerční televize?

1 0
možnosti
PH

Taky mě to napadlo, ale pak jsem si uvědomil, že jsem na komerčních televizích mov "lidských" dokumentů neviděl. Takže pak ještě možná zkusit takové malé regionální televize.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
VB

V49i90l43é30m 63B33a12r20á57k

26. 11. 2016 12:12

Blog je o tom, že každý může ventilovat svůj i nesmyslný názor. A každý má názor. Pokud by to bylo rozbor tohoto fenoménu, tak prosím. Ale oslava tzv. blogerů, to je, když to zestručním, podrývání demokracie a svobody.

0 1
možnosti
Foto

Vysvětlete blíže prosím, jak taková oslava blogerů může podrýt demokracii a svobodu, budu vám velmi vděčný;-D.

0 0
možnosti
VK

Chjo. Moc přeceňujete tento segment. Většina lidí netuší, že něco takového existuje. Prostě nekoupili vaše zboží. Udělala to jiná televize? Ale jako Silvestrovský pořad by to nebylo špatný. Agent StB - život a dílo. Boskovická komunistická hvězda se stalinistickým myšlením na podnikatelském nebi, nebo bývalý ideolog BPI a jeho soukromí. Zlatou tečkou by byla blogerka zamilovaná do Ratha. Moc a moc jedinců v běžném životě frustrovaných, kteří si frustraci nahrazují karmou. Obavám se, že spousta zdejších hvězd bude reálně nedohledatelná.

9 0
možnosti
VK

Jo a to jsem zapomněl na jiného velikána, který sice odešel, ale v diskusích se pomalu vrací, takže brzy očekávám i blog comeback. Tento klasik trpí obsedantně kompulzivní poruchou spojenou s ČT a napsal na toto téma asi 963 blogů. No to se divím, že to ČT nechce.;-D

1 0
možnosti

Je skoro s podivem, že Vy pohybující se dlouho v této branži nevíte, že dokud bude "žába na prameni", škrtnou si jen vyvolení.

Tak bídný "programový lístek" jaký ČT v současné době předvádí, nepamatuji. Jen opakování programů všeho druhu až do úplného zničení - materiálu i diváků. A odměny vedení se sypou...

3 0
možnosti