Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omlouvat svoji příslušnost ke KSČ možností dělat filmy je prospěchářství. Můj táta byl ve své době hodně velký odborník s nabídkou šéfovat jedné nové továrně v USA, vědělo se o něm i v zahraničí. Jenže byl charakter, do KSČ kvůli tomu nevlezl, měl s tím dost potíží, nikam se nedostal, celý život měl "holou prdel," jednou nám se sestrou dokonce řekl, že pokud do KSČ nevstoupí, asi se nedostaneme na školy, ale že tam nevstoupí a taky to dodržel. Je to podle mě frajer, úplně jiná třída, než soudruh Olmer. Nevidím podstatný rozdíl mezi prospěchářským vstoupením do KSČ a nebo do NSDAP. Výsledek by byl časem podobný, vždyť se přece připravovala třetí válka, kterou by začal Východ... Proti tomu je opilost dětská hra. Takže, soudruhu Olmere, hubu držte spíše Vy...

7 1
možnosti

Pana Fišera volit do role hlavy státu nebudu, ovšem urážením /vzájemným/ se nikam nedojde a ani nikdy nedošlo. Proč někdo neumí prezentovat svůj názor a přesvědčit o něm okolí, aniž by vytahoval kostlivce ze skříně. Ovšem kdyby někdo pátral ve svých skříních a přiznal svoje chyby..to by přeci jen bylo o něčem jiném a možná i obdivuhodném. Takhle jsou to jen plivance pod nohy. A to jak od pana Hanáka, tak od pana Olmera

2 1
možnosti

Škoda ze nemohu karmovat tento příspěvek.

1 0
možnosti

Ve vsi ucte k vam Pane....ale jde do prdele .... takhle verejne se priznat k tomu, ze jste do strany vstoupil jen proto aby jste mohl delat co jste chtel a zavirat oci nad tim, co se tu delo, chce opravdu hodne silnou hrosi kuzi... 

Uvedomujete si, Vy a Vam podobni maji na rukou krev lidi, ktere minuly rezim zprovodil ze sveta Vy hnusnej bezpaterni vrahu?

14 1
možnosti

Nebudu tak vulgární jako vy, pane Olmere, takže jen tolik - zavřít ústa byste měl na toto téma především vy. Jste bezpáteřní hroší kůže, je mi z vás a vám podobných (jako třeba Fischer) nevolno.:-/

14 1
možnosti
Foto

P39e61t15r 20H78a20h30n

2. 1. 2013 11:33

Olmere, Vy jste zoufalý přizdivylučovač. Ta má teda žaludek...

8 1
možnosti

Takové to olmerovské ředkvičkové disidenství, téměř znějící jako ..chtěli jsme je položit zevnitř..(tou bílou dření) je sprostý alibismus. Omlouvat se můžete jak chcete a komu chcete. Ten blog jste podle mě napsal, abyste sám sebe přesvědčil o svém bílém ředkvičkovství. Byl jste jen slupka s červy unitř. Neodsuzuji Vás, ale ani neobdivuji za Vaše "upřímné" doznání. Lidí jako Vy bylo mnoho a jeden každý podepíral shnilý režim. I Vy, i Fisher. Držte si hubu nebo si pište, vyjde to nastejno.

11 0
možnosti

Za pár let se dožijeme toho, že vznikne nějaký úřad na trestání těch, co trestali komunisty...

5 4
možnosti
Foto

Ne vsichni kandidati maji za sebou clenstvi v KSC,takze to asi slo i jinak.Ti slabi vstoupili,mene slabi emigrovali a jen ti silni si zachovali tvar i za cenu ztraty kariery.Pokud se nekdo zaproda kvuli takove perle ceskeho filmu,jako Bony a klid,pak se divim,ze nevstoupil treba Vaclav Havel.Jeho hry by se pak mohly dostat treba do Narodniho divadla.Ovsem jemu to asi za to nestalo,ze?

12 4
možnosti

Václavu Havlovi stav za komančů na jednu stranu vyhovoval. Nebo si myslíte , že by o jeho hry byl v zahraničí zájem , kdyby je tvořil ve svobodné zemi a mohl se volně pohybovat po Evropě ?

Jinak ze vztahu Václav Havel-STB-KSČ ještě nebylo zveřejněno úplně vše.

8 5
možnosti

Víte olmere,

jste možná malinko nad průměrem a sám jste to cítil. NÉ TU "VELIKOST", ale tu vaši nedokonalost. A proto jste cítil, že bez členství v ksč jste nula - bez pomocí komančů by jste nebyl nic. Tomu se říká prospěchářství. Nebojte se - většina to o vás ví. Nemusíte o tom psát blogy.

25 6
možnosti

J94a63n 60R45i26c95h27t49e19r

31. 12. 2012 9:09

Bez "pomoci komančů" nebyl nikdo nic. Ta pomoc totiž spočívala už v tom, že vás vůbec nechali dělat to co jste chtěl, resp. uměl.

7 5
možnosti

To je celé ubohé, takové ředkvičky jsou nejhorší, nevenek jiné než uvnitř, to si pak člověk může popálit hubu. Člověk se nemůže divit, že náš národ je s tou morálkou tam, kde je.

23 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS