Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Pane Olmere, zameťe si před vlastním prahem a podívejte se, koho máte za manželku - třeba do Cibulkových seztnamů agentů StB -

Chytrová

Simona

13.07.1962

Agent

Praha Nina 38922

20 3
možnosti
HB

Kdysi jsem někde četl nebo slyšel, že bývalý komunista je něco, jako bývalý černoch. :-P

14 3
možnosti
RG

K59a47r75e58l 88Š35u10n45k31a

29. 12. 2012 22:17

snaha dobrá. Ale nějak je mi sympatičtější upřímný ořrala mež dva střízliví karierističtí znnrdi.

20 2
možnosti
HB

Osobně mi přijde úplně nejhorší a nejtrapnější omlouvat něčí příslušnost ke KSČ poukazováním na to, že já jsem tam byl také a přitom jsem "slušný člověk". A tím zase vlastně omlouvat sebe. Hrůza.:-/

http://cs.wikipedia.org/wiki/D%C5%AFkaz_kruhem

14 3
možnosti
MK

Je to hrozně smutné číst reakce níže. Buď jsou to lidé, kteří byli tenkrát ještě v pubertě nebo ani to ne - a ti by měli "držet hubu", jak píšete, už ze základní lidské slušnosti, kterou je nevyjadřovat se k věcem, o kterých vím kulový a sám jsem je neprožil. Nebo už v produktivním věku byli, a tenkrát mlčeli jako hrob. Zvedali při hlasování ruce, když byli vyzváni, mávali a tleskali soudruhům a házeli jim lístky do uren - tuším to bylo 99,9 % národa. A teď se chovají podobně jako jejich předci těsně po válce - ze studu, že šest let s úsměvem a uvědoměle hajlovali se rozhlédli kolem a začali kamenovat nejbližšího německy mluvícího spoluobčana. Možná je to vše tím, že jsme národem ateistů, který neuznává to moudré "kdo jsi bez viny, hoď kamenem". Tady mluví o rovné páteři každý zakrslý hrbáč. No já v chartě kdysi byl a na rozdíl od pana Olmera volil radši tu "lopatu", vyhazov z práce a každotýdenní estébácké výslechy. Bylo nás opravdu asi jedno promile. Přesto bych si nikdy nedovolil kritizovat někoho, kdo do strany vlezl a přitom nikomu nic špatného neprovedl. Na rozdíl od miliónů dnešních kádrováků, kteří sice v práci ani jinde mezi lidmi nikdy neřeknou a neudělají nic, z čeho by mohli mít "problém", dokonce ani v dnešní době, kdy jim nehrozí skoro nic - ale o tom zarputileji si v bezpečí plivnou na jiného. Občas si přeju, aby reinkarnace skutečně existovala, a to navíc i proti časové ose. Přál bych si totiž, aby se podobní tlučhubové narodili znovu za socíku. Aby se pak dostali do vězení, třeba za to, že o nějakém politikovi řeknou, že je "pokrytec" jako dnes. Aby je tam pak mlátili a vyhrožovali jim tak dlouho, dokud nepodepíšou spolupráci. Aby zbytek socíku prožili s pocitem studu, že zklamali. A co hůř - aby si pak na ně po revoluci každý s chutí plivnul jako na tu nejhorší špínu, na hnusného udavače, který by měl chodit kanálama. Naschvál uvádím vyhraněný příklad - ovšem skutečný. Snad by to aspoň trochu očistilo jejich kádrováckou, nenávistnou dušičku.

13 12
možnosti
VN

Tak to víte , jsme v Čechách. Bohužel tento náš národ vyniká vysokou mírou kolaborace s mocnými a vysokou mírou msti... když mocný přestane být mocným.

4 6
možnosti
RH

Malej úspěch v krajských volbách a co to s komunisty udělá. S. Olmere, mlčeti zlato! Někdy je to fakt lepší.

6 2
možnosti
JS

Zrovna filmem Bony a klid, natočeným na pokyn ÚV KSČ, bych se nechlubil, soudruhu Olmere...

13 4
možnosti
VN

Proč ne , ten film byl celkem povedený. A pochybuji , že byl natočen na pokyn ÚV KSČ. Tématům veksláků a nahotinkám komanči moc nefandili.

5 9
možnosti
LS

Hanák Vás zklamal , Vy jste mu dal roli v  jednom povedeném filmu a on takhle ....kluk jeden ošklivá, to se dělá , takto zklamat někoho kdo má dvě VŠ

18 3
možnosti
Foto

FAMU a DAMU? Co z toho plyne?

1 1
možnosti
VN

Výzvu pana Hanáka hodnotím jako absurdní. Pan Hanák má sám máslo na hlavě. Pokud někdo za komančů chtěl točit filmy , musel kolaborovat. Někdo kolaboroval tím , že podal přihlášku do strany , někdo jiný zase tím , že práskal STB a někdo navštěvoval VUML a další politická školení a snažil se působit jako angažovaný nestraník.

Takže kdyby tato výzva vzešla od takového pana Landovského či paní Chramostové měla by trochu jinou váhu.

Jinak co se týče blogu pana Olmera.... je vidět , že pan Olmer již má nějaké roky , neboť srovnávat jeden prohřešek - členství v KSČ ...s druhým prohřeškem -závislostí na alkoholu ... nelze.

3 12
možnosti
JR

J31a20n 12R95i64c19h28t44e18r

31. 12. 2012 9:07

To máte pravdu. Řadový člen KSČ mě rozhodně nezajímá tolik jako ožrala za volantem. Takovým bych bral řidičák na doživotí a tvrdě trestal i kdyby se nenabourali.

0 1
možnosti
KB

Jen ho nechte, pane Olmere. Fischer je neskutečný pokrytec a obraceč kabátů. Včera levicový, dnes pravicový. Kvůli kariéře a korytu. Myslíte, že to je nejvhodnější kandidát na presidenta? To jsme na tom tak špatně?

24 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik