Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

raději bych na Hradě viděl exkomunistu Fishera než populistu Okamuru. I když nebudu volit ani jednoho.

0 13
možnosti
LK

Pane Olmere, to jsou kecy jsem neviděl!!Držte, hubu Vy!!

8 6
možnosti
MK

Není nad argumentaci prostého lidu.:-)

4 5
možnosti
MM

Tak to je příspěvek jako jed!

1 1
možnosti
FR

z jakého důvodu nebyl uveřejněn můj příspěvek? nikoho neurážím a jen pojmenovávám věci pravým jménem. žádám tímto o odpověď a nebo budu holt muset postupovat jiným způsobem. je opět v čechách cnzura? kdo rozhoduje o tom, že se nezveřejní názor člověka, který neuráží? proč je zveřejněn urážlivý článek soudruha olmera vůči panu hanákovi a ne můj, kde jsem pojmenoval pana olmera že je zbabělcem a ohybačm zad?

že se nestydíte, ale to vy asi ani neumíte či se řadíte k těm lidem, kteří by zase rádi soudruha?

fr[>-]EUV

5 3
možnosti
MK

Urážlivý? Myslím, že občas je to "drž "hubu" mezi známými docela milé uvedení názoru - pokud je vzápětí zdůvodněné. Z kádrováků jako jste vy, kteří sice nikdy nic nedokázali, ale rádi si vždycky plivnou na ostatní mi ale dobře není.

2 4
možnosti
PJ

P58e84t47r 87J12a36n87s92k96y

29. 12. 2012 17:09

to bych neveril ze soudruh se dvema vysokymi skolami dokaze napsat takovy palicsky list.. ve stylu ja byl u komunistu ale hanak zral deti.. clovece udelal jste ze sebe takoveho blbce ze do te strany zase vstupte.. zaujmete uz jenom  komunistickou zver typu zabijaka sloupa

19 2
možnosti
FR

soudruhu olmere, ten kdo vstoupil do partaje po 68 je hajzl. jste to,

co jsem si o vás myslel. než abych se poklonil soudruhům, tak jsem, jak

říkáte vy, zahodil ty diplomy a šel k té lopatě a nakonec jsme byli

zbaveni občanství a donuceni se vystěhovat se třemi malými dětmi. jestli

toto  obhajujete, tak jste ještě horší, než Fischer. ten se snaží

působit jako slušňák oproti vám, který se za své chování odmítá omluvit. tím pádem jste horší než on a jistě byste zvedal ruku pro popravu milady horákové. do dneška nebyla česká republika schopná, nabídnout těm zhruba 200 rodinám, navrácení tohoto občanství. oproti ohybačům zad, jakým je i soudruh fischer, který uhne a ohne se před každým, kdo zadupe. jste bezcharakterní člověk, kterému bych nesvěřil ani jeden halíř. kolikrát vám byl sebrán řidičák a pak jste jej jako zasloužilý člen ksč dostal zpátky? o tom už nemluvíte, což? bez úcty k vám a s úctou ke všem slušným lidem v čechách fr[>-]EUV

23 3
možnosti
Foto

P27e16t56r 13H60a56h72n

29. 12. 2012 16:59

On za to nemůže-chtěl jen sloužit vlasti...

3 2
možnosti
Foto

Je jisté, že kandidát Fischer má minimálně jednoho voliče - pana Víta Olmera. Oba dva totiž vyznávají jistou filosofii a tou je apologetizace vlastních špatných kroků. Pan Fischer a možná i pan Olmer nemusejí být špatní lidé v pravém slova smyslu. Oni se oba dva v době, kdy vůbec nebylo jasné, jak dlouho tu bude komunistická éra rozhodli, že provedou krok, který považovali oba za špatný, ale nutný. Jako svobodní lidé se sklonili nad podpisem, aby se zpět narovnali jako pacholci režimu. Oba dva poté mohli sledovat své kolegy /jistě stejně dobré v řemesle jako oni/, kterak nepodepsali, nebyli povýšeni, nemohli konat svou práci. Tito lidé si - pane Olmere - udrželi svou čest a to, že se mohli dívat svým blízkým a sobě do tváře.

Vy nyní omlouváte pana Fischera /a současně i sebe/. U vaší osoby je mi celkem jedno, co jste dělal za komunismu a co děláte teď. U člověka, který mne bude representovat v nejvyšší funkci státu ale požaduji rovnou páteř a morální bezúhonnost. U pana Fischera mi vadí úpornost s jakou se drží své kandidatury a neuvědomuje si, že pokud bude zvolen, bude občas vyznamenávat opravdové hrdiny, lidi pevných morálních zásad, kterým bude hledět zblízka do očí. Nebo opravdu na vše kašle a chce být jen na zdech tříd a na známkách?

14 0
možnosti
FH

F13e54l56i39x 62H87o37r88á80k

29. 12. 2012 13:11

Zdá se, že autor vůbec výzvu Tomáše Hanáka nepochopil. Tady zdaleka nejde jen o to, jestli Fischer "vstúpil", ale o to, že když už "vstúpil" (a tedy vyměnil  r o v n o u  páteř za kariéru), neměl by se dnes v rámci sebereflexe cpát na nejvyšší státní funkci. Z toho pohledu by se dal možná omluvit jen Miloš Zeman, který byl v KSČ jen krátce v letech 1968-69, ale ten je dnes bohužel vůči komunistům více vstřícný, než je zdrávo.

17 0
možnosti
TO

Olmere, naštěstí si dnes může, v rámci zákona, říkat svoje názory veřejně a beze strachu! Jistě, mnohým se to nehodí do krámu a s láskou vzpomínají na svobodné časy s rudou legitkou

13 0
možnosti
SL

Pane Olmere, kvalita Vašich filmů opravdu koresponduje s kvalitou Vaší osobnosti :-/ Je mi líto, ale něco tak strašného jsem už dlouho nečetla.

24 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik