Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hanák chlastal a už nechlastá. Angažuje se v charitě, hraje a nikam se necpe.Olmer byl komunista a kdyby tady KSČ zůstalo dodnes v bývalé podobě,byl by evidentně komunista dodnes.Takhle se snažil alespoň kandidovat do Senátu. Nesledovala jsem jestli mu to vyšlo,nebo ne... doufám,ale že ne.Vzhledem k jeho snahám nakazovat lidem co smějí a nesmějí říkat, na co mají mít jaký názor se domnívám, že by žádnou politickou funkci mít neměl.Tím spíš, že nám všem právě prozradil, jaká je to vlastně amorální a pomstychtivá kryska. Já osobně mám jasno.Rv

27 0
možnosti

Vlastně až téměř obdivuji vaši nestoudnost, s níž se přiznáváte k tomu, že jste se paktoval s komouši jen proto, že jste nepřenesl přes srdce, že byste se měl živit PRACÍ.

23 3
možnosti
MJ

Pane Olmere, díky za vaši reakci, protože kdybyste ji nenapsal vy, tak by ji musel sesmolit jiný lokajský pazneht. Takhle to máme už za sebou. Váš text a váš celý život představuje všechno to, co je na Češích nejhorší - tj. určitý prostřední talent skrytý za podvraťáctvím, přihrbeností, přizdis (vy víte, co), alibismem, chytračením... To je mi mnohem milejší alkoholik, který se dokázal zvednout, jako pan Hanák, než vy, který se z toho bahýnka dole nikdy nezvednete. Proč taky, je tam teploučko. Je příznačné, že člověk jako vy, který po Bonech už 30 let neudělal nic, nad čím by se neotvírala kudla v kapse, podporuje tu nulu Fischera.

31 2
možnosti
PV

Zdravím! V diskuzi pod vaším článkem je hafo slov odsouzení, vás samotného, především opět těch zlých komančů, pokolikáté už... nekonečno je dlouhé... pár píšících je na vaší straně. Já to vidím jinak. Bohužel tahle generace už si neuvědomí, že tzv. zlo komunismu, s kterým svádí neustálé vnitřní boje, je prťavé proti tomu dnešnímu, plížícímu se feudalismu. To jaksi nechtějí vidět. Sice tady ve virtuálním světě můžeme krákorat, co nám hlava přinese, horší je to v životě, v zaměstnání, to jsme takhle malincí. Kam tím směřuji. Někdo byl komunista, toho si lze jen vážit za svůj neortodoxní názor, jiný byl u komunistů, jak říkáte z různých důvodů, snažím se je pochopit, nedaří se. Pan Jakob Schwarz to sepsal níže dobře - ale my chybující nekandidujeme. A v tom je ten zásadní rozdíl. Proto s Hanákovými slovy souhlasím. Nechceme na hradě křiváky. PS: některé vaše filmy jsou samozřejmě pěkné, těch pitomých narážek si nevšímejte.

4 7
možnosti
Foto

Bez urážky... Vy jste tou ředkvičkou zůstal. Nemám dojem, že zrovna vy, máte jakékoliv právo soudit Hanáka. Tvrdíte, že jste vstoupil do KSČ pouze z důvodu pracovního zařazení... Vstoupil byste i do NSDAP? Od vás bych čekal více. I s odstupem času. Kde berete právo, pakliže jsme v jakési demokracii, někoho vyzývat, aby držel "hubu"? Jako bych to už někdy slyšel...

26 1
možnosti
JK

Pokud byl pan Fischer tak nadprůměrný ekonom jako Vy režisér, tak se do té KSČ ani nemusel hlásit.

15 2
možnosti
JS

Pane Olmere, od umělce bych čekal, že bude vnímavější a pochopí smysl a význam Hanákova poselství. 

Každý máme za sebou nějaké chyby. Myslím, že většina z nás i věci, na které nemůže být pyšná. Já taky a dodnes je mi z té mé ostudy trapně. Ostuda Hanákova byla, že jezdil ožralý a možná mohl někoho přejet, vaše a Fischerova ostuda, že jste obětovali pro svou kariéru čest a možná tím zabrali místa schopnějším, kteří měli charakteru víc. 

Vám nebudu zazlívat, když využije svých schopností a budete točit filmy. Hanákovi nebudu zazlívat, když bude hrát. Fischerovi nebudu zazlívat, když bude pracovat třeba jako špičkový  statistik nebo ekonom, 

Podstatný rozdíl je ale v tom, že z nás, kteří jsme se v minulosti zachovali ostudně nebo bezectně, na prezidenta kandiduje pan Fischer. A to je podle mého velký rozdíl.

22 0
možnosti
MW

Netušila jsem pane Olmere, že se řadíte k lidem, kterých si moc nevážím. Ne snad proto, že jste neměl pevný charakter, takových tu byla většina, ale proto, že se nahlas vyjadřujete k věcem, kde máte zkrátka  máslo na hlavě. Přirozeně pak zlehčujete charakterové poklesky našich spoluobčanů a to jak jim tak vám brání v nějaké hlubší sebereflexi a následnému odhodlání stát se lepším člověkem. Tomáš Hanák svým apelem uhodil hřebíček na hlavičku, snad se do voleb takových iniciativ objeví více. Rv

30 2
možnosti
JP

Jaký apel Hanáka - já v tom vidím jen dobře zaplacenou akci proti Fischerovi. Proč mu nevadí komunistická minulost Zemana, Bobošíkové, proč mu nevadí vyjednávaní Zemana,Dientsbiera a Bobošíkové s komunisty o jejich podpoře v prezidentské volbě? Naopak Fischer se od komunistů zcela distancoval a nejedná s nimi.

3 14
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik