Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RZ

Tfuj, dědku starej, z tebe mi je blivno!

17 4
možnosti
Foto

Nemám rád i třeba vzdělané osobnosti , které kolaborovali s komunistickým zločinným systémem. To se nedá keci odčinit !Jsou to jenom zbabělé omluvy za kolaboraci, se kterou komunistický režim počítal - jako se stádem , které za jistou výhodu udělá cokoliv !EU[>-]

15 3
možnosti
PS

P38a32v87e18l 23S91y40c24h70a

28. 12. 2012 17:18

Pane Fojtíku, co jste dělal vy za komunismu, můžu se zeptat?

2 9
možnosti
JK

Ano, byli jsme v NSDAP, ale ve vztahu k té straně jsme byli takové otočené spoďáry - tzn. hnědý navrch, bílý dospod. Členství nás, obyčejných pěšáků, sestávalo v tom, že jsme se dostavovali jednou měsíčně na schůzi, zaplatili příspěvky a vyslechli projevy, jimž ani sami řečníci nevěřili a na závěr pozdravili pěkným uctivým hajlíčkem.

Můžeš toto nazvat vypočítavostí, kariérismem, jak chceš. Ale díky tomu jsem pak mohl natočit (a relativně svobodně) několik filmů, za které se dodnes nemusím stydět, mimo jiné i Triumf vůle, kde jsem ti svěřil jednu z hlavních rolí.

Přál bych ti to, a nejvíc ze všeho, aby na tebe také někdo pořád nevytahoval tvoji minulost - potenciálního položida. Ale ty ses za to omluvil. Herr Fisher se také omluvil, a ne jednou. Tak raději místo sugestivních vystoupení na videu udělej za minulostí tlustou čáru, zvlášť, když máš sám máslo na hlavě.

18 2
možnosti
RR

R26o93m82a34n 36R39y78b16á14r

28. 12. 2012 18:07

Triumf vůle je hodně dobrý film. :)

1 1
možnosti
VM

Pouze populistická póza, Františku.:-P

6 1
možnosti
FV

Pan Olmer zapoměl hlavně na to že se Hanák tuším v první třídě jednou počural. To opravdu nehrál. A to by se herci stát nemělo.:-P

8 5
možnosti
LL

Pane Olmere škoda, že tu nebyli nacisté déle určitě by jste se pyšnil tím, že jste využil členství v nacistické straně k rozvíjení svých schopnosti. Ukazujete obraz právě takového člověk z kterého mi je špatně, to už radši čestné sedláky a čestné nevzdělance než prospěchářské vysokoškoláky co budou složit zlu výměnou za prospěch ....

19 1
možnosti
Foto

Nu, pan Fischer byl mnoho let členem KSČ a nyní je antikomunista. Vy jste byl mnoho let muslim a nyní jste antiislamista. Uniká mi něco podstatného?

3 5
možnosti
VH

Dědeček šel vždycky s dobou. Nejdřív u Agrárníků, potom v NSDAP, v KSČ, ale nikdy nikdy nesedl opilý za volant. Byl to slušný člověk. 

Pane Olmere, zvracel bych z vás!!!

26 3
možnosti
JL

Fischer-Chrenek, Zeman-Šlouf a Zbytek, Schwarzenberg-Bakala. Kluci, kteří se určitě neztratěj. R^

5 1
možnosti
Foto

Kdybych napsal "Drž hubu Olmere", bylo by to neuctivé, proto to napíšjen jen jako ilustrační text, kterým chci upozornit na to, že někteří lidé by se měli raději spláchnout a nic veřejně nepublikovat.

16 2
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik