Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

To co mnohé z nás těší, druhým vadí. To co je pravdou, považují někteří za lež. Je to špatné v této zemi, když se musíte soudit pro pravdu. Jinak to prosím nevzdávejte.

3 0
možnosti
Foto

No on vám přece nikdo nebrání natočit takový dokument. A zkusit jej pak prodat kdekoliv jinde, nebo si najít producenta mimo ČT. Pokud by to bylo tak skvělé jak si to myslíte, tak by to přece neměl být problém, přesvědčit i někoho dalšího.

22 2
možnosti

J68a24n 71Š70e76s69t87á90k

26. 11. 2016 12:21

Skvělá rada, vždyť natočit dokument nebo napsat blog, to přeci vyjde nastejno;-D

0 4
možnosti
PK

Mně v dosti případech více zaujmou komentáře, musíte samozřejmě hodně filtrovat. Ale poučím i pobavím se na nich často více než u samotných blogů. Nemohu si pomoci ale tak ta poslední 2 roky úroveň blogů na idnesu dosta poklesla.

0 0
možnosti
MZ

Vážený pane Kuchta,

s tím musím souhlasit, člověk ještě napíše jakž takž článek ale v diskusi se vybarví, často vtipně. No to je jasné, že poklesla, když poslední 2 roky bloguji:-) Někde jsme to rozebírali v diskusi. Hodně blogerů odešlo, píše se pořád o tom stejném, jeden nadává na toho, druhý ho brání. Všechny blogy jsou tak trochu monotónní a právě Ti co vybočovali ve velké míře již nepíši. Pominu Větvu a další.

S pozdravem

MZ

0 0
možnosti
MZ

Vážený pane Olmer,

posuzovat, zda by byl dokument přínosný mi nepřísluší, protože tomu moc nerozumím, ale jistě bych se na něj podíval. Alespoň bych mohl krom sportu zapnout něco z produkce ČT. No to víte, opakovat v létě Sylvestr z osmdesátých let je pro diváky přínosnější. Asi tedy, dle vedení ČT. Tak to zkuste jinde, i když si myslím, že v tom zdejším mediálním hnoji nepochodíte a to buď proto, že dokument opravdu nebude přínosem, nebo proto, že dokument nebude o tom, jak píše kolega Jaromír Petřík.

S pozdravem

MZ

0 0
možnosti
Foto

Jako člověk z ranku musíte dobře vědět, že státní televize je už od dob totality rodinný podnik, osobně znám lidi, potomky těch předchozích, kteří tam pracují již ve třetí generaci. Tím, že jste to zveřejnil tady máte alespoň šanci dokázat, že až vás námět zpracuje někdo z "rodiny", můžete dokázat, že jste s ním přišel vy. Ona ta odpověď z TV (a to se mnohokrát stalo) mohla znít: Bohužel, váš námět se nám nehodí, neboť podobný již zpracovává někdo jiný". Čímž neříkám, že se nemůže stát, že film o blogerech uvidíme v příštích roce, ovšem bez vašeho podpisu...

4 0
možnosti
RE

Vsadil jste na špatnou nosnici, ale jinak dobrý nápad. Nevzdávejte toR^

5 0
možnosti
VH

No "zařízli"... Prostě Vámi nabízené zboží nekoupili. Nechci posuzovat, jak moc dychtivě bychom Vaše dílo sledovali (jen některá Vaše díla mají nadprůměrnou úroveň, mnohá zdaleka nikoliv). Nabízel jste ho jiným televizím? Pokud je dobré, jistě by po něm sáhly ony.

16 0
možnosti
MK

R^ No, představte, pane Olmere, že byste tam dal nedopatřením zmínku o mně. Bez hlazení si vlastního ega, jen pouhý fakt, že psaní o islámu je pod cenzurou 8-o (p, Banga mně sundal z hlavní strany) by Vám ten film a všechnu snahu smetlo ze stolu.

Možná jste spíše získal:-/, následná cenzura by byl větší stres.;-(

Natočte něco o jídle, to je teď v kurzu, to vám určitě vezmou!;-):-)

Stálé zdraví a hezké dny.

4 4
možnosti
Foto

Kdybyste nadával na Zemana, Putina, komunisty, na Rusko a chválil Ukrajinu, Clintonovou, Hermana a "strýčka" Bradyho, tak byste byl na titulce a v zaujálech podobně jako blogeři Peszyňski a Ziegler.

7 7
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik