Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je pěkné, že ruští bratři se za svoje názory nestydí a klidně nám vysvětlí, proč nás zabrali v 68., proč zabrali Krym a možná nám i prozradí, kdo je další na řadě.

1 0
možnosti
IM

I96v60a 96M67a54r20k46o72v31á

30. 7. 2017 21:30

Smích skrze smutek... prostě ze života. Krása. R^Děkuji za vaše články a přeji méně zážitků z nemocnice:-)

2 0
možnosti
JL

Pan Marek Stetka srovnava pocinani okupantu nemeckych a sovetskych a srovnava nesrovnatelne! Nemecsti okupanti nemeli zdaleka tolik ochotnych kolaborantu jako meli Rusove, lid unaveny uz triceti lety nepretrziteho teroru !938-1968 se ruskym okupantum na zadny aktivni ozbrojeny odpor neodhodlal. Co panu Stetkovi unika je, ze kazdy agresor se rad vydava za "osvoboditele" tedy i Nemci kdyby meli takovou miru kolaborace jako Rusi by pachani teroru zapotrebi nemeli.

Zkuste se pane Stetko podivat co se stane kdyz se nekdo ruske agresi na odpor postavi:

!956 Madarsko, Madari kladli okupantum ozbrojeny odpor, 22 000 revolucionaru padlo v boji. Rusove se dopustili justicnich vrazd madarskeho predsedy vlady I. Nagye a min. obrany P. Maletera. Tisice Madaru deportovanych do sibirskych Gulagu.

1979 Afganistan, tam Rusove pohoreli kdyz ani po deseti letech afganske mujahediny nepokorili. Presne ztraty Afgancu jsou jen odhadovany. Afganci meli stesti, ze v Rusku vladl Gorby a uznal marnost pokusu pokorit Afganistan.

1995-2005? Cecna, ktera si dovolila vyhlasit nezavislost. Rusaci tam ve dvou cecenskych valkach povrazdili az 300 000 Cecencu. Ve valce druhe Putin osobne naridil plosne bombardovani hl. mesta Grozneho pri kterem zahynulo 30-35 000 lid. Groznyj po ruskem bombardovani vypadal Drazdany r. 1945. Viz reportaze svedomi Ruska Anicky Politkovske. Putin na ni vyslal komando vykonat jak se v hantyrce KGB rikalo "Mokrie delo".

2 0
možnosti
BV

Pane Olmere,

vizáž někdy klame.

Předem se omlouvám, opravdu se nezlobte, ale pořád mám v prvním okamžiku pocit, když se podívám na vaše foto, že jde o nějakou podivnou ženskou.

0 2
možnosti

No, pane Olmere, měl jsem za to, že jste jiný formát.

1 1
možnosti
Foto

je třeba respektobvat odlišné názory, ale to primitivové, ve svém jednoduchém světe, neumějí

1 1
možnosti
Foto

No jo, ten "osmašedesátý" se tak hned z myslí nevymaže... Bylo to drsné. I když život jde pořád dál... :-/R^ (Jiné starosti).

1 0
možnosti
Foto

I81v13a92n 68V71e78s18e16l73ý

30. 7. 2017 11:16

V osmašedesátém mi bylo čtrnáct a do smrti nezapomenu na ten výraz mojí matky, která ve stejném věku zažila devětatřicátý, když mi ráno při pohledu na ty přistávající Antonovy říkala že nás Rusové okupují. Proto Rusy nemám rád celkově ikdyž racionálně vím, že to může být k mnoha z nich nespravedlivé.

7 0
možnosti
VH

Řekněte mi, proč by při minulé volbě prezidenta k nám měli Rusové posílat ideologické diverzanty? Zcela stačil Kalusovský klan s nacionalistickými útoky na německy hovořící manželku protikandidáta. To u nás pořád zabíra a Klaus to dobře ví.

2 4
možnosti

Protože to nebylo míněno vážně. Mě spíš udivuje kolik lidí má pivku na Rusy, přitom to, co tu za války prováděli Němci byla stokrát horší. Možná je to tím, že těch co zažily koncentrák je už naživu minimum, kdežto rok 1968 má většina lidí stále v živé paměti.

4 4
možnosti