Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidé jsou už mnoho tisíc let stejní. Geny se zas nijak rychle nevyvíjí. Takž ano, jsme pořád stejní - jako davy v Říme, jako keltští či germánští bojovníci.

A nedělejte si iluze, na ten Osičkův box chodili (a chodí) lidé stejně krvežízniví, jako ti v arénách MMM. Je to náhrada za popravy, sekání rukou a vytrhávání jazyka.

Prostě nic nového pod sluncem.

To je frustrovaní intelektuálové si již po staletí broukají "o tempora o mores"

0 0
možnosti

Na cigaretových obalech jsou rakovinou znetvořené plíce a nápis kouření škodí zdraví a způsobuje rakovinu. Naproti tomu reklamy na alkoholické nápoje jsou ukázkou mužné síly a pohody a Pilsner Urquell je hlavním sponzorem hokejového mistrovství světa. A což teprve mysteriozní filmy, sci-fi a bojové počítačové hry, tam všude stříká a teče krev a mrtvoly se kupí kolem nesmrtelných hrdinů, kteří nelítostně rozsévají smrt, střílí padouchy a rozsekávají své protivníky na kusy. A pak stříbrné obrazovky rozzáří pohádky o úspěchu mladých a dravých, sebejistých a průbojných, kteří si vybojovali své štěstí a stali se tak magamilionáři a můžou si kupovat krásky s velkými ňadry, které své vnady rády a ochotně prodají nejvyšší nabídce. Tak funguje svět, ale ne, že by tak dříve nefungoval, jen je na to dnes více vidět. Gladiátorské hry jsou stále v kurzu a dříve nebo později se začne zase zabíjet, aby byla nějaká zábava - a ještě to opentlit pohádkami o lidských právech.

0 0
možnosti
Foto

U nás už byl jeden politik v kleci. Nějaký ten rok - a slušelo mu to tam. K.G. ;-DR^

0 0
možnosti
Foto

R^ Milovníci sportu. Někteří jsou vskutku labužníci. A ti z nich, kdo nejsou uspokojeni průběhem utkání , se pak servou mezi sebou. Ta souvislost s politikou je nepříjemná, protože lidi se propadají vášnivému vymezování se jeden vůči druhému jako nepříčetní a nekritičtí rozběsnění milovníci svých vyvolených milců.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 44,03
  • Průměrná čtenost 3823x
Jsem vyznavačem kréda Miloše Kopeckého, že "Humor je nejdůstojnější projev smutku".

Seznam rubrik